Schakel een professionele designer in

Vind de juiste designer voor jouw volgende project. We hebben expert designers in meer dan 90 categorieën, zodat je jouw perfecte match kan vinden.
Projects profile 0 8fe7259b
Projects profile 1 0fa0b476
Projects profile 2 70edb963
Projects profile 3 7072cfac

Maak jouw stijl van S tot XXL

In een t-shirt kan je alles kwijt. Wandel met je hond. Doe je boodschappen. Ga naar een concert. En denk aan alle nieuwe mensen op nieuwe plekken die jouw fancy ontwerp zien. Van 80s rockshirts tot strandhemd, onze designers maken t-shirt ontwerp dat je kan verkopen in jouw winkel, op een festival of online. We hebben het perfecte shirt voor jou. Maak je klaar om de show te stelen.
 
 
Krijg dit allemaal met jouw op maat gemaakt t-shirt ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige, wereldwijde community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt allerlei soorten creatieve ontwerp ideeën, uniek voor jouw T-shirt.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw T-shirt ontwerp komt met printklare bestanden. Plus, het copyright is volledig van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij helpen jou bij iedere stap in het proces. Ben je niet tevreden met jouw omslagontwerp opties? Je krijgt 100% je geld terug. Het is zo simpel.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een t-shirt ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve creatieve ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen boekomslag ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende boekomslag ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Sportief tot mode. Shirts voor alle gelegenheden.

€729
28
inzendingen
11
designers
€179
123
inzendingen
17
designers
€699
64
inzendingen
20
designers
€269
182
inzendingen
39
designers
€269
90
inzendingen
15
designers
We hebben een plekje bewaard voor jouw ontwerpwedstrijd.
Start nu
US$1.039 USD
41
inzendingen
7
designers
€179
38
inzendingen
6
designers
€439
43
inzendingen
13
designers
Matthew Arrington - Monster Mouthguards
Monster Mouthguards T-shirt
door Vidakovic
Ons nieuwe ontwerp heeft ons een ankerpunt gegeven.
We moesten beter aansluiten bij ons publiek. Ons nieuwe ontwerp heeft ons het ankerpunt gegeven waar onze klanten zich weer mee willen identificeren.

310
inzendingen
107
designers
Bekijk onze T-shirt klantbeweringen (4,8gemiddeld van 957 stemmen)

Op maat gemaakt t-shirt ontwerp, voor elk budget

We hebben een perfect, op maat gemaakt pakket voor jou. Wat je ook nodig hebt, je komt in stijl met onze snelle, kwalitatief hoogstaande t-shirts van de pro's.

Brons
€179
Zilver
€269
Goud
€449
Platina
€729
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
50
70
50
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over T-shirt ontwerpen beantwoordt.

Jouw winnende ontwerp zal worden geüpload in bestandsformaten die zich perfect lenen voor webgebruik en print. Ook ontvang je het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Geen grap. Als je niet tevreden bent met jouw wedstrijd hebben wij een 100% niet-goed-geld-terug-garantie. Lees hier het volledige artikel.
Alles wat je nodig hebt om de productie in gang te zetten. Jouw T-shirt ontwerp wordt geupload in de juiste formaten. Doorgaans zijn dit gebruiksklare Adoble Illustrator, Adobe Photoshop, PDF of EPS bestanden.
 
Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van T-shirt ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals de maten, stijl, nummer of kleuren, printafmetingen, printvereisten en alle andere specificaties die op het ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou T-shirtten kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding (zoals een logo) hebt voor op je T-shirt ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Bij jouw op maat gemaakte T-shirt ontwerpwedstrijd is er een T-shirt inbegrepen. Als je een tweede T-shirt nodig hebt, heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten, of je kan een 1-op-1 Project beginnen met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw T-shirt ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het T-shirt ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende T-shirt ontwerp.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig T-shirt ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw T-shirt ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
Kies voordat jij jouw T-shirt ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Kies voordat jij jouw T-shirt ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons vriendelijke, vrolijke en integere supportteam beantwoordt met alle liefde jouw vragen. Stuur ons een e-mail of bel ons op om met echte mensen te praten.

Vooruit met je ontwerpen! Laten we starten.
Vooruit met je ontwerpen! Laten we starten.
door DSKY