Schakel een professionele designer in

Vind de juiste designer voor jouw volgende project. We hebben expert designers in meer dan 90 categorieën, zodat je jouw perfecte match kan vinden.
Projects profile 0 8fe7259b
Projects profile 1 0fa0b476
Projects profile 2 70edb963
Projects profile 3 7072cfac

Maak jouw merk met sterke visitekaartjes

Kan jouw visitekaartje een rechthoek zijn? Zekee. Maar wat als het een cirkel was? Of gemaakt van metaal? Of een te gekke die-cut vorm met folie inkt die licht geeft in het donker? (Whoa!) Onze visitekaartjes designers zijn meester van de laatste ontwerptrends, en zij ontwerpen professionele ondernemingen die zeker herinnert zullen worden.
 
 
Krijg dit allemaal met jouw visitekaartje:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige, wereldwijde community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt allerlei soorten creatieve ontwerp ideeën, uniek voor jouw visitekaartje.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw visitekaartje ontwerp komt met printklare bestanden. Plus, het copyright is volledig van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij helpen jou bij iedere stap in het proces. Ben je niet tevreden met jouw omslagontwerp opties? Je krijgt 100% je geld terug. Het is zo simpel.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een visitekaartje ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve creatieve ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen boekomslag ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende boekomslag ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Ivoor tot eierschaal tot bot. Wij ontwerpen het allemaal.

US$999 USD
TopHap (Top Homes and Properties) is a "data first" residential real-estate search engine.
45
inzendingen
6
designers
€269
We develop location based VR entertainment solutions which will be sold to family entertainment centers, arcades, theate
268
inzendingen
35
designers
€179
Coiffure Ann-Sophie is een kapsalon van een jonge onderneemster. Iedereen is welkom binnen het kapsalon dus zowel heren
36
inzendingen
5
designers
€179
Video production - Director
261
inzendingen
22
designers
US$999 USD
We are a boutique consulting company that specializes in custom (bespoke) software design and development. Our target au
42
inzendingen
10
designers
US$599 USD
Consulting for property damage claims
35
inzendingen
2
designers
We hebben een plekje bewaard voor jouw ontwerpwedstrijd.
Start nu
€279
Kilic Group Is a multinational Transport/ Warhouse company. We mostly transport containers over the road...
70
inzendingen
11
designers
€637
539
inzendingen
85
designers
US$999 USD
We believe in Ancestral living... the ways of our early ancestors... our logo is a teepee, that should tell you somethin
108
inzendingen
24
designers
€269
Plastiwin is a business cluster. We manage a network of companies that represents the entire plastics, elastomers (rubbe
534
inzendingen
24
designers
€179
Grossiste en PLV, ILV & Signalétique
306
inzendingen
25
designers
€549
We are a IT-service company. We deliver it-service to company's who don't have their own it-staff. Or do have their o...
404
inzendingen
40
designers
Bekijk onze Visitekaartje klantbeweringen (4,9gemiddeld van 11 stemmen)

Professionele visitekaartjes, voor elk budget

Wil je een standaard rechthoek? Of iets sjiekers? Wij hebben het. Wat je ook wilt, wij regelen het met snelle, kwalitatief hoogstaande ontwerpen.

Brons
€179
Zilver
€269
Goud
€549
Platina
€909
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
25
40
60
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Heb je meer nodig dan een visitekaartje?

Bundel deze ontwerpen met ons Merk Identiteit Pakket en bespaar honderden euro's:

Meest populair

Jouw brandende vragen over visitekaartje ontwerpen beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om de productie in gang te zetten. Jouw visitekaartje ontwerp wordt geupload in de juiste, printklare formaten. Doorgaans zijn dit gebruiksklare Adoble Illustrator, Adobe Photoshop, PDF of EPS bestanden.
 
Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van visitekaartje ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals de papiersoort, afmetingen, ontwerpen die je goed vindt, kleurkeuzes, printvereisten. logo, kopie en alle andere specificaties die op het ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou visitekaartjeten kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding (zoals een logo of een productfoto) hebt voor op je visitekaartje ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Bij jouw op maat gemaakte visitekaartje ontwerpwedstrijd is er een productvisitekaartje inbegrepen. Als je een tweede visitekaartje nodig hebt voor bijvoorbeeld een andere werknemer, heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten, of je kan een 1-op-1 Project beginnen met jouw winnende designer om de aanvullende versies te laten maken.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het visitekaartje ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende visitekaartje ontwerp.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig visitekaartje ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw visitekaartje ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
Kies voordat jij jouw visitekaartje ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons vriendelijke, vrolijke en integere supportteam beantwoordt met alle liefde jouw vragen. Stuur ons een e-mail of bel ons op om met echte mensen te praten.