Een boek niet beoordelen aan de hand van de omslag? Yeah, right.

Het verschil tussen een verkoop en een mislukking is de voorkant van jouw boek. Geen zorgen, wij regelen het voor je - letterlijk. De kracht van storytelling gemixt met de schoonheid van kunst: dat is prachtig boekomslag ontwerp. Of het zelfhulpboeken of sci-fi is, een kookboek of een misdaad thriller, onze uitgebreide community aan designer zal een briljante boekomslag voor je maken die opvalt op Amazon of op de planken van lokale boekwinkeltjes.
 
Krijg dit allemaal met jouw boekomslag ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige, wereldwijde community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt allerlei soorten creatieve ontwerp ideeën, uniek voor jouw boek.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw boekomslag ontwerp komt met printklare bestanden. Plus, het copyright is volledig van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij helpen jou bij iedere stap in het proces. Ben je niet tevreden met jouw omslagontwerp opties? Je krijgt 100% je geld terug. Het is zo simpel.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een boekomslag ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve creatieve ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen boekomslag ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende boekomslag ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Van mysterie tot memoires, we hebben het allemaal.

€269
Toute personne curieuse et ouverte, avec un accent spécifique sur les investisseurs particuliers
52
inzendingen
10
designers
US$1.199 USD
Americans. People interested in politics. People interested in healing our divides.
59
inzendingen
20
designers
US$799 USD
The main demographic is women from the age of 20-to 25. The book comes from personal experiences of that age group,
66
inzendingen
15
designers
€419
Alternative history thriller in German-colonised Russia and Singapore in the 1960ies to 1990ies
86
inzendingen
15
designers
€479
This cover should emotioanlly connect to all middle class, who are losing their jobs due to technological revolution and
187
inzendingen
22
designers
US$799 USD
business owner & entrepreneurs who want to grow their business online
80
inzendingen
15
designers
We hebben een plekje bewaard voor jouw ontwerpwedstrijd.
Start nu
€269
Everyone that loves a (hopefully good) fantasy novel. The tone of the story is more in line of The Lord of The Rings, a
77
inzendingen
18
designers
US$1.919 USD
Everyone that loves a bad boy.
41
inzendingen
14
designers
€179
People who read cosy mysteries today are mostly women of all ages, looking for fun and chill, but with an investigation.
46
inzendingen
16
designers
€379
We consult management teams and boards of directors with issues that stay under the table...
61
inzendingen
7
designers
€1.099
12 – 30. Fan of Science fantasy, bildungsroman, Young Adults books like The Maze Runner, Divergente, Percy Jackson, Harr
121
inzendingen
45
designers
€459
154
inzendingen
31
designers
Olivia Wildenstein book cover design
The Masterpieces book cover design
door creativesoul31
Ik wilde mijn ontwerpen geframed!
Ik had geen idee wat ik wilde en dat was een van de redenen waarom ik voor 99designs heb gekozen: ik wilde ideeën! De kwaliteit van de ontwerpen heeft mijn verwachtingen ver overstegen.

101
inzendingen
24
designers
Bekijk onze Boekomslag klantbeweringen (4,8gemiddeld van 734 stemmen)

Te gek boekomslag ontwerp, voor ieder budget.

Wij lezen jouw gedachten en we hebben het perfecte boekomslag ontwerp pakket voor jou. Wat je ook nodig hebt, wij regelen het voor je met snel, hoge-kwaliteit ontwerp. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€269
Zilver
€449
Goud
€729
Platina
€1.099
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
60
90
60
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over boekomslag ontwerpen beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om de productie in gang te zetten. Jouw omslagontwerp wordt geupload in de juiste formaten en verstuurd naar een printer of een online uitgever (of beide).
 
Om precies te zijn: jouw winnende designer levert een gebruiksklaar Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, PDF of EPS bestand. Ook leveren zijn visuele mockups in PNG of JPG formaat voor webgebruik.
 
Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je boekomslag ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Absoluut. Onze getalenteerde designers weten hoe ze boekomslag ontwerpen moeten maken voor alle populaire publicatiediensten. Zorg ervoor dat je deze informatie deelt met de designers in de ontwerpinstructies zodat zij weten hoe ze moeten werken. Als je vooraf niet weet hoe het gaat gebruiken, kun je deze informatie ook altijd later alsnog toevoegen.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw boekomslag ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig boekomslag ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw boekomslag ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van boekomslag ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals de afmetingen, printvereisten en de teksten die op de voor- en achterkant van het boek komen te staan.
 
Voor de voorkant is dit doorgaans: titel, naam van de auteur, ondertitel, tagline, afbeelding en een citaat. Voor de achterkant wellicht een ISBN-nummer, blurb, korte biografie van de auteur en een citaat.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou kunnen ontwerpen!
Ja! Wanneer je je ontwerpinstructies schrijft, kun je kiezen of het ontwerp voor een fysiek boek of een ebook moet worden gemaakt. Beide kan natuurlijk ook.
Typesetting - soms ook boeklayout genoemd - beschrijft hoe tekst en afbeeldingen worden geplaatst binnenin het boek. Hierbij gaat het om alle titels, voetnoten en algemene inhoud op elke pagina.
 
Op dit moment bieden alleen wedstrijden voor boekomslag ontwerpen aan. Als je echter geïnteresseerd in de typesetting voor jouw boek, raden wij je aan om met de winnende designer van jouw boekomslag ontwerpwedstrijd tegen een meerprijs een 1-op-1 Project te starten.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende boekomslag ontwerp.
Kies voordat jij jouw boekomslag ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.

Laten we praten!

Ons vriendelijke, vrolijke en integere supportteam beantwoordt met alle liefde jouw vragen. Stuur ons een e-mail of bel ons op om met echte mensen te praten.

Vooruit met je ontwerpen! Laten we starten.
Vooruit met je ontwerpen! Laten we starten.
door DSKY