Eindeloze mogelijkheden

Verbeter jouw skills

Logo's, websites, en ja, zelfs tatoeages - er zijn zoveel categorieën om voor te ontwerpen. Wij helpen om dingen nieuw te houden zodat je je nooit hoeft te vervelen.
Roemenië
Een geweldige ervaring en kans.
"Een aantal 99designs ontwepwedstrijden hielp mijn studenten echte concepten te ontdekken zoals deadlines, competitie, feedback begrijpen en bijzonderheden van klanten."
43
gewonnen wedstrijden
6
terugkerende klanten
19
1-op-1 projecten

Bouw je portfolio

Verbeter sterk jouw skills door te ontwerpen voor grote namen en start ups binnen verschillende vakgebieden. Je hebt altijd iets briljants om over te praten.
Londen, Verenigd Koninkrijk
99designs hielp me bij het opstarten van mijn carrière.
"Ik was iemand zonder ervaring, zonder portfolio en zonder uitrusting. Nu werk ik als een animator en grafisch ontwerper in een filmstudio."
68
gewonnen wedstrijden
15
terugkerende klanten
21
1-op-1 projecten

Krijg meer klanten

Goed werk leidt tot meer goed werk, dus met ieder ontwerp werk je aan je eigen klantenbestand. Win een wedstrijd en werk direct op freelance basis voor jou klanten via onze 1-op-1 projecten.
Novi Sad, Servië
99designs heeft voor mij de deur naar ontwerp geopend.
"Ik heb heel veel mensen ontmoet en ook een aantal zakenrelaties opgebouwd. Nu gebruik ik 1-op-1 projecten om met iedereen in contact te blijven."
71
gewonnen wedstrijden
19
terugkerende klanten
51
1-op-1 projecten

Raak verbonden

Bezoek een wereldwijde Meetup, doe mee aan een gratis webinar en raak geïnspireerd door anderen als je binnentreed in onze wereldwijde community van platina designers.
Oekraïne
Ik voel me vereerd om deel van deze community te zijn.
"Ik woon in een klein dorpje, maar nu heb ik de mogelijkheid om met mensen over de hele wereld te communiceren. Het is echt iets geweldigs."
110
gewonnen wedstrijden
40
terugkerende klanten
135
1-op-1 projecten

Heb plezier

Wij behandelen voor jou de zakelijke kant zodat jij meer tijd hebt om te ontwerpen - want dat is het leuke deel, toch? En wij geloven in plezier.
Verenigde Staten
Vrijheid om te kiezen waaraan ik graag wil werken.
"Omdat ik een full-time baan heb, heb ik de ongelofelijke vrijheid om te kiezen waaraan ik nog meer wil werken. Het moet daarom werk zijn waar ik echt van kan houden."
40
gewonnen wedstrijden
36
terugkerende klanten
56
1-op-1 projecten

Je hoeft ons niet te geloven, maar geloof hun.

Ontmoet Nicholas, een 99designs designer
Luister naar onze community van ontwerpers op de Filippijnen.

Lees hoe andere designers hun freelance carrière een boost gaven.

Download nu

Meld je nu aan, jouw klanten wachten op je

Lanceer jouw freelance carrière vandaag nog door je aan te melden bij de community van onwijs getalenteerde designers op 99designs.