Vertel ons wat je nodig hebt, wij vinden het bijpassende talent

Er zijn meerdere manieren om ontwerp gerealiseerd te krijgen bij 99designs. Laat je toegewijde Succes Manager de beste manier van werken vaststellen en je met de juiste ontwerper in contact brengen, waaraan jij de verwachtingen van jouw cliënt kan verwoorden.

Verwonder jouw cliënt met talloze concepten

Wat is beter dan één groot idee? Meerdere ideeën! Krijg frisse perspectieven vanuit een globaal ontwerpnetwerk bij 99designs.
Design-savvy project management

Wijs nooit meer een nieuw project af

Onze ontwerpspecialisten zijn 24/7 beschikbaar. We helpen je met het vinden van de gepaste ontwerpers die je direct verder kunnen helpen.
Docker
Draft Kings
Optimizely
Quiznos
Univision
Lufthansa

Freelance werk op haar meest efficiënt

Werken met freelancers wordt met 99designs gemakkelijk voor je gemaakt. Weg met de problemen die komen met het zoeken van talent, betalingen voldoen, geheimhoudingsverklaringen en auteursrechtovereenkomsten, en nog veel meer.

Wat krijg ik met Pro?

Hier vind je een overzicht van in welke opzichten 99designs Pro zich onderscheidt van de reguliere diensten die 99designs aanbiedt.

99designs Pro
99designs
Gepersonaliseerde matching aan een ontwerper
Gepersonaliseerde matching aan een ontwerper
Gepersonaliseerde matching aan een ontwerper
Toegewijde Succesmanager
Toegewijde Succesmanager
Toegewijde Succesmanager
Eigendom van alle bestanden en auteursrechten
Eigendom van alle bestanden en auteursrechten
Eigendom van alle bestanden en auteursrechten
Beveiligde verwerking van betalingen
Beveiligde verwerking van betalingen
Beveiligde verwerking van betalingen
Alle ontwerpers op kwaliteit beoordeeld
Alle ontwerpers op kwaliteit beoordeeld
Alle ontwerpers op kwaliteit beoordeeld
Docker
Draft Kings
Optimizely
Quiznos
Univision
Lufthansa

Meer dan 2000 communicatie-, reclame-. en ontwerpbureau's gebruiken 99designs om hun team uit te breiden

Ben je klaar om voor Pro te gaan? Ontdek het gemak van je team met een druk op de knop uit te breiden!

99designs Pro veelgestelde vragen

99designs Pro is onze premium ontwerpdienst, speciaal voor reclame-, ontwerp-, en communicatiebureau's. Met Pro krijg je:

• Een toegewijde Succesmanager die je leert hoe je effectief ons platform gebruiken kan om daarmee je eigen capaciteiten te vergroten.
• Gepersonaliseerde ondersteuning bij het vinden van getalenteerde ontwerpers die beoordeeld zijn op kwaliteit en betrouwbaarheid.
• Pro-voordelen, waaronder gratis toegang tot premium tools zoals white-labelpresentaties, integratie van een geheimhoudingsverklaring, en kortere looptijd van wedstrijden.
Om toegang tot 99designs Pro te krijgen, betaal je  jaarlijks €450 aan contributie. Verder betaal je voor het ontwerpwerk via één van de volgende manieren:

1) Huur een ontwerper in en werk direct samen met haar/hem. In dit geval vraag je een offerte aan bij de ontwerper, en overleg je de voorwaarden van jouw project.
 
2) Start een wedstrijd en nodig vele ontwerpers uit om hun ideeën in te zenden. Jij kiest de ontwerpen die je het best vindt. Wedstrijden hebben een vaste prijs, die is gebaseerd op een ontwerpcatagorie. Bekijk wedstrijdprijzen.
Wanneer je nog geen Pro-lid bent, kan je je hier aanmelden, of een telefoongesprek aanvragen, wij helpen je dan met het opzetten van jouw account.
 
Wanneer je al een Pro-lid bent, neem dan contact op met jouw Succesmanager, om erachter te komen wat de beste manier is om gebruik te maken van ons creatieve platform en jouw ontwerpdoelen te bereiken.
Gefeliciteerd! Jouw Succesmanager zal binnen 24 uur contact met je opnemen om je helpen met het opzetten van je eerste ontwerpproject—dit is inclusief hulp bij het schrijven van jouw ontwerpinstructies en het vinden van de juiste ontwerpers voor jouw project.
Er zijn meerdere manieren waarop je een geweldige ontwerp kan vinden op 99designs: 
• Gebruik onze Vind een designer zoekfunctie om op basis van categorie of industrie door ontwerpers te bladeren.
• Vraag je Succesmanager te helpen bij het vinden van ontwerpers.
• Start een ontwerpwedstrijd en vind één of meerdere ontwerpers die jou aanspreken (om Top Level ontwerpers aan te trekken, raden wij een Gouden, of Platinum wedstrijdpakket aan).
 
Jouw Succesmanager zal je helpen met het opstarten, geeft je tips en biedt strategieën om jou zekerheid te bieden wat betreft het doorlopende succes voor jou eerste 60 dagen op ons plaform. Ze helpen je ook met het vinden en inhuren van de juiste ontwerpers om mee samen te werken.
Het woord verraadt het natuurlijk een beetje; dit is een wedstrijd waarbij ontwerpers het tegen elkaar opnemen met als doel het winnende ontwerp op basis van de ontwerpinstructies te ontwerpen.
 
De cliënt geeft feedback aan de ontwerpers om ze zodoende de mogelijkheid te geven hun ontwerpen te verbeteren tijdens twee wedstrijdrondes. Vervolgens selecteert de cliënt een winnaar.
Jazeker! We hebben getalenteerde ontwerpers met ervaring in meer dan 90 ontwerpcategorieën — van web- en logo-ontwerp, tot het ontwerp van voertuigbestickering of leaflets. Blader hier door alle ontwerpcategorieën.
Wanneer je kiest om rechtstreeks samen te werken met een specifieke ontwerper, kan je de projectvoorwaarden (inclusief vergoedingsstructuur) vooraf bespreken en vastleggen met de ontwerper.. Ontwerpwedstrijden hebben allemaal een vaste prijs, gebaseerd op twee factoren: de ontwerpcategorie en de level van de ontwerper.
Jazeker. Wanneer je rechtstreeks een ontwerper inhuurt, kan je de ontwerper vragen een geheimhoudingsverklaring te tekenen. Wanneer je een ontwerpwedstrijd start, kan je eenvoudigweg de Privéwedstrijd upgrade toepassen. Dit zorgt ervoor dat alle ontwerpers een geheimhoudingsverklaring dienen te ondertekenen voordat ze de inhoud van de wedstrijd kunnen bekijken, en ontwerpen in kunnen zenden. Een Privéwedstrijd is ook niet vindbaar via zoekmachines. Kom hier meer te weten over Privéwedstrijden.
 
Deze premium upgrade is gratis voor Pro-leden.
Ja. Wanneer je concepten met jouw cliënt delen wil, kan je op de project- of wedstrijdpagina simpelweg een whitelabel presentatie opzetten en de gewenste ontwerpen binnen jouw project of wedstrijd aan jouw cliënt presenteren, met jouw eigen merkidentiteit.
 
Deze premium upgrade is gratis voor Pro-leden.
Ontwerpers stemmen in met het enkel uploaden van origineel werk, zodat elke ontwerper de rechten van hun ontwerpinzendingen bezit, tot op het moment dat jij een winnaar kiest voor jouw ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase worden niet alleen de ontwerpbestanden aangeleverd, maar worden ook alle rechten van jouw winnende logo naar jouw overgedragen door de ontwerper.

Vraag een telefoongesprek aan

Vertel ons iets over uzelf en een pro ontwerpexpert neemt snel contact met u op.
We e-mailen u om uit te zoeken wat voor u de beste tijd is om te bellen en wij uit kunnen leggen hoe 99designs Pro voor Agencies werkt
Voorafgaand aan dit gesprek willen we graag van u weten wat de huidige situatie van uw agency is
De naam van uw agency geeft ons inzicht in uw merk voorafgaand aan ons gesprek
Door dit formulier in te vullen, gaat u akkoord met de Servicevoorwaarden en hebt u het Privacybeleid gelezen en begrepen.
Dank u!
U hoort snel van ons!