Versla de concurrentie met op maat gemaakte merchandise

Jouw merchandise is een reflectie van jouw merk. Toon zijn kracht met opvallend design. Onze designers zijn meester in de laatste ontwerptrends en creëren professionele merchandise voor jouw onderneming die je kan verkopen of uitdelen.
 
Krijg dit allemaal met jouw merchandise design:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze hele wereldwijde design community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw merchandise.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Gebruiksklaar en totale vrijheid

Jouw nieuwe merchandise design komt met gebruiksklare bestanden die je aan jouw leverancier kunt geven. Daarnaast is het volledige copyright van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid gegarandeerd

Wij ondersteunen jou gedurende het proces. Niet tevreden met jouw definitieve merchandise opties? Je krijgt 100% van je geld terug. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een op maat gemaakte merchandise wedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve ontwerpinstructies maken het makkelijk om te beschrijven wat voor merchandise je zoekt en om een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen designs

Onze wereldwijde community van professionele merchandise designers presenteren hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende merchandise. Let op: dit is niet altijd makkelijk.

Helm, hoed of yogamat: wij hebben jouw design

US$199 USD
We make trucker hats for dogs. Our target audience are pet owners with dogs who want their dogs to wear fun, hip trucke
93
inzendingen
16
designers
US$299 USD
Split is a mobile application where drivers can use their qualifying scooter or motorcycle to give rides to passengers.
31
inzendingen
7
designers
US$499 USD
The company is based on restorative justice specific to education. I will use the logo on beach bags, round circle yoga
61
inzendingen
11
designers
US$499 USD
Our family business started in 1985. We are a grocery and food service distributor of Asian food and household products.
10
inzendingen
6
designers
US$199 USD
We create reusable tote bags out of repurposed clean hospital plastics. Our business takes a Circular Economy approach w
23
inzendingen
9
designers
Wij hebben een plekje bewaard voor jouw op maat gemaakte merchandise ontwerpwedstrijd.
Start nu
US$979 USD
HubSpot is an all-in-one marketing, sales and CRM platform.
64
inzendingen
13
designers
US$979 USD
HubSpot is an all-in-one marketing, sales and CRM platform.
64
inzendingen
13
designers
US$199 USD
Outdoor Hiking and Camping products through e-commerce - primarily on Amazon
39
inzendingen
10
designers
US$499 USD
We provide Digital Forensics & Incident Response Training Courses that will teach you how to detect compromised systems,
26
inzendingen
8
designers
US$299 USD
We are a blues rock band named Mindi Abair & The Boneshakers. We have an existing skull as our logo. We’re putting o
32
inzendingen
16
designers
Bekijk onze Merchandise klantbeweringen (4,7gemiddeld van 18 stemmen)

Professioneel merchandise design voor ieder budget

Heb je een geweldige look nodig voor jouw nieuwe product? Wij helpen je graag. Of een te gekke afbeelding waardoor je nog beter verkoopt? Dat doen wij ook. Wat je ook nodig hebt wij hebben snel, prachtig merchandise design van de pro's.

Brons
€179
Zilver
€259
Goud
€439
Platina
€699
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over merchandise design beantwoordt.

Alles om direct in productie te gaan. Dit betekent dat je, afhankelijk van jouw merchandise wensen, het originele werkbestand krijgt. Doorgaans zijn dit Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, EPS en PDF bestand.

Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van merchandise ontwerp gemaakt door onze design community.

Geef zoveel mogelijk informatie, zoals ontwerpen die je goed vindt, product en formaat, afmetingen, printvereisten, en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.

Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou merchandise kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je merchandise design, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Jouw op maat gemaakte merchandise ontwerpwedstrijd levert één winnende merchandise op. Als je een tweede merchandise voor een ander doel nodig hebt, dan heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten of je begint een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw merchandise ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het merchandise ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende merchandise ontwerp.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig merchandise ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.

Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.

Wanneer je jouw merchandise ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
Kies voordat jij jouw merchandise ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.

Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de klant al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.