Beginnend Level designers

Hoewel we regelmatig accounts beoordelen, organiseren we ook open inzendrondes door het jaar heen voor alle designers die graag naar een hoger Level willen.
 
Dit is de enige keer dat Beginnend Level designers in aanmerking kunnen komen om Gemiddeld Level designer te worden.

Wat is een Beginnend Level status?

Beginnend Level designers zijn of nieuw op 99designs (standaard) of voldoen aan de minimum standaard van onze verwachte criteria:

Designer kwaliteit

  • Uitvoering van ontwerp principes: Hoe goed een designer typografie, visuele hiërarchie, compositie en kleur uitvoert in zijn ontwerpen. Hierbij hoort ook een compleet en professioneel profiel met alleen het beste werk.
  • Conceptueel vermogen: In hoeverre de designer generiek en gekopieerd ontwerp vermijdt, zich houdt aan de stock-richtlijnen en werk inzendt met creatieve concepten die effectief tegemoet komen aan de wensen van de klant.
  • Technische skills en deliverables: Het vermogen van de designer om zijn uitvoerende skills toe te passen en de mate waarin hij deze kan blijven leveren aan de klant binnen de gevraagde standaard.
  • Klant communicatie en tevredenheid: Hoe professioneel er wordt gecommuniceerd met klanten, een positieve reactie-score, succesvol afgeronde overdrachten en projecten, positieve beoordelingen van klanten, groeiend aantal terugkerende klanten en in hoeverre de Gedragscode wordt nageleefd.

Aan hoeveel wedstrijden kan ik deelnemen?

Beginnend Level designers kunnen aan maximaal 10 wedstrijden per maand deelnemen.

Deze 10 wedstrijden zijn beschikbaar gedurende iedere aaneengesloten periode van 28 dagen (wat betekent dat ze niet allemaal in een keer resetten). Zie het als 10 open kansen die los van elkaar resetten 28 dagen nadat ze voor het eerst werden gebruikt.

Deze aanpak voorkomt een haastig gevoel aan het einde van de kalendermaand en geeft designers tijd om aan hun portfolio's te werken, de site te leren kennen en hun skills te verbeteren.

Hoe word ik Gemiddeld Level?

Designers worden regelmatig beoordeelt door 99designs om zo aan de hand van onze designer criteria te bepalen of zij exceptionele kwaliteiten laten tonen.
 
Een paar keer per jaar organiseren we ook open inschrijvingen van een week waarin Beginnend Level designers direct in aanmerking kunnen komen om Gemiddeld Level te worden. Dit zijn de enige momenten dat Beginnend Level designers hun portfolio kunnen insturen om zo Gemiddeld Level designer te worden.

We nemen hier momenteel aanmeldingen voor Gemiddeld Level designers aan. →

Lees hier meer over de Gemiddeld Level status.

Hoe verbeter ik mijn ontwerpkwaliteit?

Designer Level aanvragen zijn momenteel gesloten.