Uw Facebook ads, ontworpen door een pro

Facebook en 99designs slaan de handen in elkaar om u te matchen met ontwerpers met een expertise in Facebook-advertenties. Ontvang aangepaste Facebook-advertenties die ervoor zorgen dat u online opvalt.


  • Match met ontwerpers met een expertise in Facebook-advertenties
  • Vertel uw verhaal met op maat ontworpen advertentiemateriaal
  • Ontvang een aangepast advertentieontwerp vanaf US $ 99
Werk samen met een pro
Illustratie van 

imdesigning
door imdesigning
Vind een pro designer met expertise in Facebook ads

Hoe het werkt

wat heeft u nodig?

1
How it works 001 Created with Sketch.

We stellen u eerst een paar eenvoudige vragen over welke doelen u wenst te bereiken met uw campagne.

Wordt gematched met de juiste designers

2
How it works 002 Created with Sketch.

We matchen u met ontwerpers die de expertise hebben om aan uw behoeften te voldoen. U bekijkt het geheel, vraagt offertes aan en bepaalt met wie u zou willen werken.

Breng uw ads tot leven.

3
How it works 003 Created with Sketch.

Werk samen met uw ontwerper om uw Facebook-advertenties te maken met behulp van materiaal dat u aanlevert. U geeft feedback en werkt samen totdat u een ontwerp heeft waar u tevreden mee bent.

Start met adverteren op Facebook

4
How it works 004 Created with Sketch.

Uw Facebook-advertentieadvertentiemateriaal is klaar! Zet uw advertentiecampagnes online en begin met het promoten van uw merk.

door Carolina Crespo ✏

All uw FAQs beantwoord.

99designs is een vertrouwd creatief platform die professionele designers online aan werk helpt.
99designs oppelt u met de Facebook-advertentieontwerpers die het meest gekwalificeerd zijn om uw project te voltooien en dit op basis van de informatie die u in de briefing verstrekt.
Facebook en 99designs hebben de handen in elkaar geslaan om een groep ontwerpers samen te stellen die de ervaring delen om advertenties te ontwerpen die voldoen aan de Facebook-specificaties. De ontwerpers die deelnemen aan dit programma hebben deelgenomen aan een specifieke sessie, verzorgd door Facebook, en hebben voorstellen ingediend die hun begrip van de best practices van Facebook laten zien.
Ontwerpers reageren doorgaans binnen de eerste 24 uur op verzoeken. De totale tijd die een project in beslag neemt, is meestal afhankelijk van de omvang en complexiteit ervan. Uw designer kan altijd een snelle omdraai geven aan uw verzoeken zolang u voorbereid bent en klaar om in actie te schieten. We verwachten dat uw designs binnen een week worden afgeleverd.
Heel eenvoudig.  Klik snel op "werk met een pro" en begin met het online invullen van uw ontwerpbriefing. U wordt op basis hiervan dan gekoppeld met een designer en u bent vertrokken!
Uw ontwerper is een pro in wat hij doet, maar het is altijd aangeraden om ook uw visie met hen te delen. Neem even de tijd om een lijst samen te stellen van alle items of vereisten die u al voor uw organisatie hebt bekomen. Bijvoorbeeld:

- Logo files
- Merkidentiteit richtlijnen
- Afbeeldingen (in hoge resolutie)
- Voorbeelden van Facebook ads die u inspireren & waarom
- Elke slogan of tekst die u integreren wil in de ads
extra begeleiding voor het samenstellen van een 99designs 1-1 projectbriefing vindt u hier.
Voor het beste resultaat raden we een combinatie aan van statisch beeld-, video- en lightweight motion-advertenties. Zie deze handige gids voor meer info: https://www.facebook.com/business/ads-guide.
Nood aan extra stockafbeeldingen ter illustratie van uw briefing? Geen probleem! We raden Unsplash aan als een geweldige inspiratiebron voor prachtige én gratis stockfoto's.
Ja. Zodra het ontwerp afgerond. U krijgt deze tijdens de laatste fase van het project. Uw ontwerper dient deze zelf aan te leveren, maar vraag er gerust naar.