Volgende stap: #trending.

Jouw klanten brengen dagelijks uren door online en willen een goed vormgegeven, merkgerichte media hub die met hen communiceert. Onze designers zijn meesters in de laatste trends en creëeren dé perfecte social media-pagina die jou helpen nog meer mensen te bereiken.
 
Krijg dit allemaal met jouw social media-pagina ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige wereldwijde ontwerp community heeft toegang tot jouw wedstrijd en sturen jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw merk.
Alles wat u nodig heeft vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw nieuwe social media-pagina komt met gebruiksklare bestanden die je direct online kan gebruiken. Plus het copyright is van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij begeleiden jou in elke stap van het proces. Ben je niet tevreden met jouw social media-pagina ontwerp? Je krijgt 100% van jouw geld terug. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een social media-pagina ontwerpwedstrijd werkt:

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve ontwerpinstructies maken het makkelijk om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en jouw budget te bepalen.

Kies uw winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen social media-pagina ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteren hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende social media-pagina ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

YouTube, Facebook of Twitter. Wij zijn heel sociaal.

US$ 299 USD
66
inzendingen
7
designers
US$ 129 USD
39
inzendingen
14
designers
€ 119
49
inzendingen
12
designers
US$ 199 USD
37
inzendingen
6
designers
Wij hebben een plekje bewaart voor jouw social media-pagina ontwerpwedstrijd.
Start nu
€ 69
81
inzendingen
23
designers
US$ 299 USD
45
inzendingen
5
designers
€ 69
6
inzendingen
4
designers
€ 69
22
inzendingen
11
designers
US$ 199 USD
104
inzendingen
11
designers
Bekijk onze Social media-pagina klantbeweringen (4,7gemiddeld van 77 stemmen)

Professionele social media-pagina's, voor ieder budget.

Klaar om die op maat gemaakte Facebook-pagina te bouwen? Wij zijn klaar voor jou. Heb je de perfecte LinkedIn-pagina nodig? Daarvoor hebben we ook prachtige graphics. Wat je ook nodig hebt, wij leveren snel kwalitatief ontwerp. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€ 79
Zilver
€ 119
Goud
€ 189
Platina
€ 289
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
20
30
40
30
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level-designers
Alleen Gemiddelde & Top Level-designers
Alleen Top Level-designers
Alleen Top Level-designers
Toegewijde accountmanager
Toegewijde accountmanager
Prioritaire ondersteuning
Prioritaire ondersteuning

Jouw brandende vragen over social media-pagina ontwerpen beantwoordt.

De naam zegt het al: je krijgt op maat gemaakte, professionele social media graphics om een pagina te maken voor Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn of ieder ander kanaal. Je krijgt originele werkbestanden in vectorformaat (doorgaans een Adobe Illustrator bestand), vector EPS-bestand in RGB-formaat, plus webvoorvertoningsbestanden (in JPG of PNG) die je direct kan uploaden naar jouw social media accounts.
 
Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor in je social media-pagina ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw social media-pagina ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig social media-pagina ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw boekillustratie ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van social media-pagina ontwerp gemaakt door onze ontwerp community. 
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals de merkdetails (kleuren en lettertypes), stijlsuggesties, ontwerpen die je goed vindt, bedrijfsgegevens, productfoto's en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou kunnen ontwerpen!
Jouw ontwerpwedstrijd is inclusief één winnend social media-pagina ontwerp. Als je bijvoorbeeld een tweede social media-pagina ontwerp nodig hebt, dan kun je of een tweede wedstrijd starten of een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de extra ontwerpen te laten maken.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende social media-pagina ontwerp.
Kies voordat jij jouw social media-pagina ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.