Op maat gemaakte logo's & visitekaartjes: het gezicht van jouw merk

Het perfecte logo nodigt jouw publiek uit om zich direct met jou te verbinden. En een cool visitekaartje maakt jou verzorgd en professioneel. Onze designers zijn meesters in de laatste trends en zij maken het perfecte logo en visitekaartje dat mensen zullen onthouden.
 
Krijg dit allemaal met jouw visitekaartje ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige wereldwijde ontwerp community heeft toegang tot jouw wedstrijd en sturen jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw merk.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw nieuwe logo & visitekaartje komt met bestanden die je direct kan printen of online kan gebruiken. Plus het copyright is helemaal van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij begeleiden jou in elke stap van het proces. Ben je niet tevreden met jouw logo & visitekaartje opties? Je krijgt 100% van jouw geld terug. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe het werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel wat je nodig hebt

Vul de logo en visitekaartjes ontwerpinstructies in en kies hoeveel je wilt betalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen ontwerpen

Designers zenden ontwerpen in en jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Kies na zeven dagen je favoriete logo en visitekaartjes ontwerp.

Iedere industrie, iedere onderneming. Wij hebben het voor je.

€1.099
We manufacture artisan Belgian chocolates. We only work b2b. Our customers are: 1. bakeries and chocolate stores, re-sel
348
inzendingen
97
designers
€409
Je vais ouvrir un salon de toilettage pour chien + magasin, et le nom du salon vient de mon chien qui s'appelle Zeus ( d
41
inzendingen
8
designers
€589
Marchands de biens immobiliers
94
inzendingen
33
designers
€409
Restolytics is a SaaS business intelligence solution for restaurant management. We deliver elegant, insightful managemen
121
inzendingen
33
designers
€1.099
Solis is a law firm located in Belgium. We deal with tax law, commercial law and company law. We assist and support our
400
inzendingen
101
designers
€999
From zero to BigData in less than 1 hour
100
inzendingen
14
designers
Wij hebben een plek bewaart voor jouw logo & visitekaartje ontwerpwedstrijd.
Start nu
€589
Cimento is een luxe techniek (microcement) die gebruikt wordt voor het plaatsen van decoratieve bekleding van muren in d
257
inzendingen
65
designers
€589
Consultance en informatique, ressources humaines et RGPD (IT, HR & GDPR) Clientèle: sociétés et indépendants
266
inzendingen
54
designers
€409
Ik ben een lifestyle coach en richt mij niet specifiek op thema's binnen coachen maar kijk meer vanuit de persoon en wat
99
inzendingen
28
designers
€1.399
Appreciate is a mobile development company that specializes in native iOS and Android development and also backend devel
231
inzendingen
78
designers
€1.099
Photography, adventures, helping people
60
inzendingen
16
designers
€1.099
We drill holes in concrete for placing spotlights. We also saw cable trays to install electricity or sanitary cables, a
95
inzendingen
35
designers
Andrea Tarwater, Sorrythankyou79
Sorrythankyou79 Logo
door C1k
Ik ging voor het unieke in mezelf.
Nadat ik in het verleden al met 99designs had gewerkt, wist ik dat ik een ontwerp zou krijgen dat ik te gek vond voor een betaalbare prijs. Mijn favoriete onderdeel was het zien van de verschillende inzendingen. Ik keek telkens op mijn telefoon om te zien of er iets nieuws was!

116
inzendingen
32
designers
Bekijk onze Logo & visitekaartje klantbeweringen (4,8gemiddeld van 1.168 stemmen)

Professionele logo's & visitekaartjes, voor ieder budget

Ben je klaar voor het gezicht voor jouw te gekke, nieuwe startup? Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€409
Zilver
€589
Goud
€1.099
Platina
€1.499
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Heb je meer nodig dan een visitekaartje?

Bundel je ontwerp met ons logo & merkidentiteit pakket en bespaar honderden euro's

Meest populair

Jouw brandende vragen over logo & visitekaartje ontwerp beantwoordt.

Zoals de categorienaam verraadt, krijg je een op maat gemaakt logo-ontwerp en een professioneel ontwerp voor je visitekaartje.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van logo & visitekaartje ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals merkdetails (bijv. kleuren en letterypes), favoriete logotype, stijlsuggesties, ontwerpen die je goed vindt, bedrijfsgegevens, productfoto's en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou kunnen ontwerpen!
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw logo & visitekaartje ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende logo & visitekaartje ontwerp.
Kies voordat jij jouw logo & visitekaartje ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
Super eenvoudig! Van zodra u een winnend logo en visitekaartje heeft gekozen, ontvang u kant-en-klare bestanden om naar een drukker te sturen.

Als onderdeel van de Vista-familie raden we uiteraard VistaPrint aan voor al uw printbehoeften. Ze hebben reeds (letterlijk) miljarden visitekaartjes gedrukt en weten dus het een en ander af over snelle en gemakkelijke klanten service. Maar, als u uw eigen favoriete drukker wilt gebruiken, kan dat natuurlijk ook.
Wat betreft bestanden ontvang je de originele werkbestanden in vectorformaat (doorgaans Adobe Illustrator), vector EPS bestanden zowel in CMYK en RGB (voor print en web) en webvoorvertoningsbestanden zoals JPG en PNG, zodat je jouw bestanden op elk apparaat kan weergeven.

Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je logo & visitekaartje ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
Jouw ontwerpwedstrijd is inclusief één winnend logo & visitekaartje ontwerp. Als je een ontwerp voor een ander doel nodig hebt, dan kun je of een tweede wedstrijd starten of een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de extra ontwerpen te laten maken.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig logo & visitekaartje ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw logo & visitekaartje ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.

Vooruit met je ontwerpen! Laten we starten.
Vooruit met je ontwerpen! Laten we starten.
door DSKY