Jouw branding is klaar om te landen

Stimuleer jouw onderneming met de perfecte landing page: een compacte winkel met alles dat jouw klant nodig heeft om ja te zeggen. Met een goed ontworpen pagina heb je een indrukwekkende, klikbare plek die sales stimuleert en het verhaal van jouw merk vertelt. Onze designers zijn meester in de laatste digitale trends en zij ontwerpen een professionele landing page die je direct naar een developer kunt sturen.
 
Krijg dit allemaal met jouw nieuwe landing page ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige, wereldwijde community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt allerlei soorten creatieve ontwerp ideeën, uniek voor jouw landing page.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw landing page ontwerp komt met kant-en-klare bestanden die je direct kunt (laten) ontwikkelen. Plus, het copyright is volledig van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij helpen jou bij iedere stap in het proces. Ben je niet tevreden met jouw landing page opties? Je krijgt 100% je geld terug. Het is zo simpel.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een landing page ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve creatieve ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen op maat gemaakte ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende kaart of flyer ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Van tech tot horeca, we hebben het allemaal al eens gemaakt.

US$349 USD
We are looking for a new design for our 404 page that is more helpful than before! We like pages like these: http...
38
inzendingen
19
designers
US$899 USD
We teach people how to cook through a mobile app using fun illustrations and simple videos/photos. These are home cooks,
35
inzendingen
7
designers
US$1.399 USD
MaxiGlide is the fastest and safest way to straighten your hair. Our target audience is women, age 25-54 who have...
59
inzendingen
11
designers
US$1.399 USD
Our service is designed to help entrepreneurs and business owners who primarily are looking for help running Facebook...
35
inzendingen
16
designers
€459
We provide a SaaS API driven CMS that allows content editors to manage their content in a single place before publish...
16
inzendingen
5
designers
€249
Middelpunt is a holiday residence at the Belgian seaside. Our customers are as well individual tourists as groups.Wha...
6
inzendingen
4
designers
We hebben een plekje bewaard voor jouw Landing Page wedstrijd.
Start nu
€509
Briefing in attached document...
24
inzendingen
10
designers
US$899 USD
We are the uber for coaching
86
inzendingen
24
designers
US$899 USD
Web based aesthetics software company. That provides a complete medical spa business management suite. Includes E-Reco
108
inzendingen
12
designers
US$1.399 USD
We are a headless CMS. We allow teams to create content and access that content in their apps with an API. The target au
18
inzendingen
4
designers
€249
We develop software for other software companies.
25
inzendingen
13
designers
US$549 USD
We target college basketball players and coaches. We want to gather emails with the site.
70
inzendingen
22
designers
Bekijk onze Landingspagina ontwerp klantbeweringen (4,6gemiddeld van 9 stemmen)

Professionele landing pages, voor elke budget

Wij hebben het perfecte landing page ontwerp en het perfecte pakket speciaal voor jou. Wat je oo nodig hebt,wij geven jou kant-en-klare bestanden met snelle, kwalitatieve en op maat gemaakte landing pages van de pro's.

Brons
Creatief ontwerp voor ieder budget
€309
 • Verwacht ~15 ontwerpen
 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie
 • Verwacht ~15 ontwerpen
 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie
Zilver
Meer variatie
€479
 • Verwacht ~25 ontwerpen
 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie
 • Grotere vergoeding voor de designer
 • Verwacht ~25 ontwerpen
 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie
 • Grotere vergoeding voor de designer
Goud
Werk alleen met Gemiddelde en Top Level designers
€789
 • Verwacht ~35 ontwerpen
 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie
 • Grotere vergoeding voor de designer
 • Alleen Gemiddelde en Top Level designers
 • Verwacht ~35 ontwerpen
 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie
 • Grotere vergoeding voor de designer
 • Alleen Gemiddelde en Top Level designers
Platina
Werk alleen met Top Level designers
€1.199
 • Verwacht ~25 premium ontwerpen
 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie
 • Grotere vergoeding voor de designer
 • Alleen Top Level designers
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Een toegewijde Nederlandstalige account manager
 • Verwacht ~25 premium ontwerpen
 • 100% niet-goed-geld-terug-garantie
 • Grotere vergoeding voor de designer
 • Alleen Top Level designers
 • Persoonlijke ondersteuning
 • Een toegewijde Nederlandstalige account manager

Jouw brandende vragen over landing page ontwerpen beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om de productie in gang te zetten. Jouw landing page ontwerp wordt afhankelijk van jouw wensen geupload in de juiste formaten. Doorgaans betekent dit gelaagde RGB Adobe Photoshop of Fireworks PNG bestanden.
 
Omdat niet iedereen de geschikte ontwerpprogramma's heeft (jouw designer natuurlijk wel), krijg je ook webvoorvervontingsbestanden in PNG of JPEG bestandsformaten.
 
Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van landing page ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals paginatype, copy, ontwerpen die je goed vindt, merkdetails, productspecificaties, productfoto's, developer vereisten en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou een landing page kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je landing page ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Jouw ontwerpwedstrijd is inclusief één winnend kaart of flyer ontwerp. Als je een tweede kaart voor een ander evenement of een grotere flyer voor een ander doel nodig hebt, dan kun je of een tweede wedstrijd starten of een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de extra ontwerpen te laten maken.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw landing page ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende landing page ontwerp.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig landing page ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw landing page ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
Kies voordat jij jouw landing page ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.
Jazeker! Pro voor agencies biedt je toegang tot alle top talenten op ons platform. Met Pro heb je de mogelijkheid tot designer matching, design project management en white label tools. Vraag vandaag een telefoongesprek aan.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons vriendelijke, vrolijke en integere supportteam beantwoordt met alle liefde jouw vragen. Stuur ons een e-mail of bel ons op om met echte mensen te praten.