Leuke feiten & beknopte verhalen

Heldere illustraties en eenvoudige lijsten veranderen stapels informatie in vriendelijke content waar jouw publiek dol op zal zijn. Dat is de kracht van infographics. Onze designers zijn meesters in de laatste ontwerptrends en zullen creatieve infographics voor je maken die je direct online kunt plaatsen (en de resultaten oogsten).

Krijg dit allemaal met jouw nieuwe infographic ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige, wereldwijde community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt allerlei soorten creatieve ontwerp ideeën, uniek voor jouw data.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw infographic ontwerp komt met kant-en-klare bestanden die online kan gebruiken. Plus, het copyright is volledig van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij helpen jou bij iedere stap in het proces. Ben je niet tevreden met jouw infographic opties? Je krijgt 100% je geld terug. Het is zo simpel.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een infographic ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve creatieve ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen op maat gemaakte ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende infographic ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Van verhalen tot statistieken, wij weten alles van infographics

US$899 USD
Optical turnstile and security technology & products that keep clients SAFE and secure. What makes Orion unique and one
184
inzendingen
44
designers
€549
SeASOnS is a research project in which a robotic platform will be developed capable of pruning, thinning and harvesti...
7
inzendingen
1
designers
€529
A PDF library that helps developers create smart workflows for their documents.
71
inzendingen
18
designers
US$2.499 USD
We intend to democratize the world’s corporate innovation resources. Over the summer, my team and I built a collect
37
inzendingen
5
designers
US$2.499 USD
Our company name is New Choices Treatment Centers. We are an inpatient drug and alcohol rehabilitation treatment center
47
inzendingen
19
designers
US$1.599 USD
We sell organic fertilizer inputs to major producers of fruits, vegetables, and berries. We also produce a lot of educat
77
inzendingen
20
designers
Wij hebben een plekje bewaard voor jou infographic ontwerpwedstrijd.
Start nu
US$2.499 USD
Small business, manufacturer wine infused finishing salts, herb and spice blends, and blacksmith forged ironwork relate
42
inzendingen
11
designers
US$959 USD
The Google Trust & Safety team is looking to create an infographic that shows results of a new global survey of parents
159
inzendingen
46
designers
US$599 USD
CEA is committed to leading, learning and making a difference in the Ohio construction industry. (See more at https://ww
25
inzendingen
6
designers
US$899 USD
Established in 1947, Camp Cho-Yeh is a co-ed Christian summer camp and retreat center in the piney woods of East Texas.
53
inzendingen
17
designers
US$1.599 USD
Commercial Roofing
42
inzendingen
18
designers
US$1.599 USD
Gurucul is a global cyber security company that is changing the way organizations protect their most valuable assets, da
14
inzendingen
8
designers
Bekijk onze Infographic klantbeweringen (4,7gemiddeld van 4 stemmen)

Professionele, op maat gemaakte infographics, voor elk budget.

Ben je klaar om het verhaal van jouw merk eenvoudig te delen? Wij helpen je hierbij. Wat je ook nodig hebt, wij regelen snelle, kwalitatieve en op maat gemaakte infographics van de pro's.

Brons
€549
Zilver
€819
Goud
€1.499
Platina
€2.299
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
15
25
30
25
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over infographic ontwerp beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om de productie in gang te zetten. Jouw infographic ontwerp wordt afhankelijk van jouw wensen geupload in de juiste formaten. Doorgaans betekent dit gelaagde RGB Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, PDF of EPS bestand dat je direct kunt uploaden.

Omdat niet iedereen de geschikte ontwerpprogramma's heeft (jouw designer natuurlijk wel), krijg je ook webvoorvervontingsbestanden in PNG of JPEG bestandsformaten.

Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van infographic ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.

Geef zoveel mogelijk informatie, zoals geschreven copy, cijfers en statistieken (en takeaways), ontwerpen die je goed vindt, merkdetails, afbeeldingen, afmetingen en alle andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.

Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou een infographic kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je infographic ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.

Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Jouw op maat gemaakte infographic ontwerpwedstrijd levert één winnende infographic op. Als je een tweede infographic voor een andere doel nodig hebt, dan heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten of je begint een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw infographic ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende infographic ontwerp.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig infographic ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.

Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.

Wanneer je jouw infographic ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
Kies voordat jij jouw infographic ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé".

Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons vriendelijke, vrolijke en integere supportteam beantwoordt met alle liefde jouw vragen. Stuur ons een e-mail of bel ons op om met echte mensen te praten.