Schakel een professionele designer in

Vind de juiste designer voor jouw volgende project. We hebben expert designers in meer dan 90 categorieën, zodat je jouw perfecte match kan vinden.
Projects profile 0 8fe7259b
Projects profile 1 0fa0b476
Projects profile 2 70edb963
Projects profile 3 7072cfac

Onvoorstelbare grafische illustraties die inspireren

Aantrekkelijke kunst brengt alles tot leven. Van posters en producten tot t-shirts en tatoeages, krachtige visuals laten altijd een sterke indruk achter. Onze kunstenaars zijn meesters in de laatste trends en zij zullen kunstwerken voor je maken die je zowel kan printen als online gebruiken.
 
Krijg dit allemaal met jouw illustratie ontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige wereldwijde ontwerp community heeft toegang tot jouw wedstrijd en sturen jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw project.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw nieuwe illustratie komt met kant-en-klare bestanden die je direct kan overdragen aan jouw printer of online kan gebruiken. Plus het copyright is helemaal van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij begeleiden jou in elke stap van het proces. Ben je niet tevreden met jouw illustraties? Je krijgt 100% van jouw geld terug. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een illustratie ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve ontwerpinstructies maken het makkelijk om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en jouw budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen illustraties

Onze wereldwijde community van professionele kunstenaars presenteren hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende illustratie ontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Van klassiek tot cartoonesk: wij hebben kunst voor jou.

US$549 USD
I have been allowed a US Utility Patent for using a color spectrum to gather, store and distribute consumer sentiment (e
149
inzendingen
14
designers
US$899 USD
We sell seat cushions that take pressure off different parts of the body
72
inzendingen
13
designers
US$549 USD
We have an AI software platform that builds intelligent assistants for customer support teams.
20
inzendingen
12
designers
US$1.399 USD
Whiskey Label Development Our initial concept is to have a strong powerful character/hero "Radix" to drive the brand an
36
inzendingen
16
designers
US$899 USD
This will be an avatar for our company
83
inzendingen
51
designers
US$899 USD
We are a startup that pay people "what it's worth" for their preowned jewelry.
18
inzendingen
11
designers
Wij hebben een plek bewaart voor jouw illustratie ontwerpwedstrijd.
Start nu
€209
A cd for a remembrance to my father. We bring it out to make money to sponsor the ALS League
105
inzendingen
13
designers
US$1.399 USD
The City of Woodinville is a small suburban city about 15 miles northeast of Seattle. It is primarily a tourist destinat
63
inzendingen
10
designers
US$349 USD
apparel and other goods for women of color
138
inzendingen
61
designers
US$549 USD
This image will be the foundation of a clothing design. We will wrap it with different words.
146
inzendingen
73
designers
CHF349 CHF
We provide Food/beverage Vending Machines in Europe...
126
inzendingen
21
designers
US$1.399 USD
Android Word finding games
68
inzendingen
10
designers
Bekijk onze Illustratie of graphics klantbeweringen (4,8gemiddeld van 348 stemmen)

Professionele grafische illustraties, voor ieder budget

Heb je aantrekkelijke kunst nodig voor jouw poster? Dat kunnen wij. Of een karakterconcept voor jouw kinderboek? Wij doen het! Wat je ook nodig hebt, wij leveren snel prachtige grafische tekeningen van de pro's.

Brons
€319
Zilver
€499
Goud
€819
Platina
€1.299
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over illustratie ontwerp beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om de productie in gang te zetten. Jouw illustratie ontwerp wordt afhankelijk van jouw wensen geupload in de juiste formaten. Doorgaans betekent dit printklare Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, PDF of EPS bestanden.
 
Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van kaart of flyer ontwerp gemaakt door onze ontwerp community.
 
Geef zoveel mogelijk informatie, zoals kleur, karakterbeschrijvingen, gegevens, thema's afmetingen, andere ontwerpen die je goed vindt, printvereisten en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.
 
Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je illustratie ontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Jouw ontwerpwedstrijd is inclusief één winnend illustratie ontwerp. Als je een tweede illustratie voor ander doel nodig hebt, dan kun je of een tweede wedstrijd starten of een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de extra ontwerpen te laten maken.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw illustratie ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende illustratie ontwerp.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig illustratie ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.
 
Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.
 
Wanneer je jouw illustratie ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
Kies voordat jij jouw illustratie ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.
 
Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.