Uw merk, op uw manier

Er is geen one-size-fits-all als het gaat om branding. In welke fase u zich ook bevindt, onze brandingexperts kunnen uw visie tot leven brengen met creatieve middelen die net zo uniek zijn als uw bedrijf.
Illustratie van PetiteFleur
door PetiteFleur

Branding diensten voor elke fase

Of u nu net start of een imperium opbouwt, onze ontwerpers helpen u graag op weg. Kies een categorie om te beginnen.

Merken gemaakt via 99designs

Met uw talent en creativiteit heeft u vastgelegd wat we wilden en meer. U heeft ons geholpen onze merkidentiteit te ontdekken en we zijn u ongelooflijk dankbaar!

Vragen? We hebben de antwoorden...

Simpel gezegd, branding is de hele verzameling ontwerpkeuzes die u tot uw beschikking heeft om een uniek en consistent beeld van uw bedrijf te ontwikkelen. Overwegingen zoals kleurenpaletten, lettertypen en stijlgidsen (plus nog veel meer!) komen samen om uw merk te creëren.. En hoewel branding begint met essentiële zaken zoals uw bedrijfsnaam en logo, omvat het ook uw website, productverpakking, marketingmiddelen en al het andere waarmee potentiële klanten kunnen communiceren. Al deze elementen vormen een visuele identiteit voor uw merk, wat uiteindelijk mede vorm geeft aan het gevoel dat consumenten daarbij ontwikkelen.
Onze designers staan klaar om u te verrassen! Maar ze hebben wat begeleiding nodig voordat ze aan de slag kunnen gaan. Als u al bestaande middelen of inspiratie heeft die u ontwerpers wilt doen gebruiken, zorg er dan voor dat deze klaar is om te uploaden wanneer u aan uw briefing begint. En wanneer u de opdracht uitschrijft, kunt u het beste zo gedetailleerd mogelijk zijn.
Hier bij 99designs maken we geweldig ontwerpwerk via onze wereldwijde gemeenschap van professionele ontwerpers. En er zijn twee manieren om dit te doen:

1) We kunnen u helpen een ontwerper te vinden die u leuk vindt, zodat u rechtstreeks met hen aan een één-op-één-project kunt werken.

2) Start een design wedstrijd die uw opdracht openstelt voor onze hele ontwerpersgemeenschap — ontwerpers dienen vervolgens hun ideeën in en u kiest uw favoriet.
Branding is hoe het publiek en dus de hele wereld uw bedrijf bekijkt en ermee omgaat. Goede branding helpt op te vallen en opgemerkt te worden, terwijl slechte branding (of geen branding) betekent dat het onwaarschijnlijk is dat u wordt ontdekt. Heef u gehoord van dat geweldige bedrijf dat de beste producten en diensten verkoopt, maar ze hebben geen naam, logo of website? Wij ook niet!
We hebben meerdere branding-pakketten om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Als u op zoek bent naar een logo en begeleiding wilt bij het gebruik van uw merkkleuren en lettertypen, dan is een Logo & Merkgids misschien iets voor u. Of, als u op zoek bent naar een logo en uw merk online wilt brengen, ga dan voor een Logo & Website pakket. U kunt op de categorie klikken om meer te weten te komen en te kijken of deze bij u past.