Extra, extra! Blog designs doen ertoe.

Stel jouw briljante teksten voor op een nietszeggende website. Jammer, toch? Ze verdienen te worden omgeven door kleur, textuur en kunst. Van nieuws tot fictie, woorden komen beter tot hun recht als design ze tot leven wekt (het zal je lezers ook opvallen). Onze designers zijn meester in de laatste ontwerptrends en zullen een op maat gemaakte blog creëren die perfect past bij jouw merk.
 
Krijg dit allemaal met jouw brochure design:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze hele wereldwijde design community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt jou allerlei creatieve ontwerpideeën, uniek voor jouw blog.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Gebruiksklaar en totale vrijheid

Jouw nieuwe blog design komt met gebruiksklare bestanden die je aan jouw developer kunt geven. Daarnaast is het volledige copyright van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid gegarandeerd

Wij ondersteunen jou gedurende het proces. Niet tevreden met jouw definitieve blog opties? Je krijgt 100% van je geld terug. Zo simpel is het.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een blog ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve ontwerpinstructies maken het makkelijk om te beschrijven wat voor blog je zoekt en om een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen designs

Onze wereldwijde community van professionele blog designers presenteren hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw favoriet

Zeven dagen later kies jij jouw winnende blog. Let op: dit is niet altijd makkelijk.

Van eigenzinnig tot corporate, wij hebben het allemaal gedaan.

US$2.199 USD
WeedTube is a social media platform founded by cannabis content creators who experienced censorship from mainstream soci
34
inzendingen
16
designers
US$899 USD
I want to create a BLOG ! As a creative chef I want to share my knowledge with people that like to cook and like to…
57
inzendingen
13
designers
US$1.899 USD
We are a Catholic lifestyle blog and brand selling one primary book (the Catholic All Year Compendium), a membership, su
22
inzendingen
11
designers
US$2.949 USD
We rent motorhomes!...
111
inzendingen
18
designers
US$2.199 USD
We are a cultural content blog with different types of content from basic blog, to travel, recipes, to dictionary. Our t
25
inzendingen
8
designers
US$899 USD
We are a cannabis dispensary delivery company that uses our logo and branding both digitally and on product packaging.
113
inzendingen
28
designers
Wij hebben een plekje bewaard voor jouw blog ontwerpwedstrijd.
Start nu
US$899 USD
Blog design for travel insurance provider
52
inzendingen
16
designers
€549
We work with large newspaper publishers helping them create and distribute their content in the form of edition s( PDF e
57
inzendingen
11
designers
US$2.499 USD
Remend is an experienced consulting advocate that provides the best possible solution, contract, costs, and billing prac
123
inzendingen
27
designers
US$1.049 USD
Our Target Audience is Chicago Sports Fans. Our website consists of our Blog (http://chicitysports.com) and then our Mes
17
inzendingen
9
designers
US$2.499 USD
Author of "The Subtle Art of Not Giving a F*ck," the website is one of the largest self-help/life advice blogs in the wo
109
inzendingen
16
designers
US$1.199 USD
We are starting a new PRESTASHOP webshop with toys. Our logo is already created, see attachement
50
inzendingen
16
designers

Professioneel blog design voor ieder budget

Een blog opzetten voor jouw nieuwe onderneming? Of een niet te missen poeziëwinkel? Wij helpen je graag. Wat je ook nodig hebt, wij leveren snel kwalitatief design. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€549
Zilver
€819
Goud
€1.499
Platina
€2.299
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
15
25
35
25
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over blog design beantwoordt.

Alles om direct in productie te gaan. Dit betekent dat je, afhankelijk van jouw blog wensen, het originele werkbestand krijgt. Doorgaans zijn dit webvriendelijke Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, EPS en PDF bestand in RGB formaat.

Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je blog design, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.
 
Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw blog ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig blog ontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.

Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.

Wanneer je jouw blog ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de klant al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van blog ontwerp gemaakt door onze design community.

Geef zoveel mogelijk informatie, zoals ontwerpen die je goed vindt, merkdetails (bv. kleuren en lettertypes), stijlsuggesties, bedrijfsgegevens, productfoto's en andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.

Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou blog kunnen ontwerpen!
Jouw op maat gemaakte blog ontwerpwedstrijd levert één winnende blog op. Als je een tweede blog voor een ander doel nodig hebt, dan heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten of je begint een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het blog ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende blog ontwerp.
Kies voordat jij jouw blog ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.

Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.

Laten we praten!

Ons aardige, vrolijke en integere supportteam beantwoordt jouw vragen met alle plezier. Stuur ons een e-mail of bel ons om met een echt mens te praten.