Albumhoesontwerp dat net zo hard rockt als jij

Jouw albumhoes: een visuele symfonie die jouw verhaal vertelt met ongelofelijke illustraties, heerlijke fotografie en prachtige ontwerpen. Onze artiesten zijn meesters in de laatste ontwerptrends en ontwerpen professionele albumhoezen voor jouw muziek of podcast die je kan printen of online kunt plaatsen.

Krijg dit allemaal met jouw albumhoesontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige, wereldwijde community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt allerlei soorten creatieve ontwerp ideeën, uniek voor jouw album.
Alles wat je nodig hebt vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw albumshoesontwerp komt met kant-en-klare bestanden die je direct kunt (laten) printen. Plus, het copyright is volledig van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij helpen jou bij iedere stap in het proces. Ben je niet tevreden met jouw albumhoes opties? Je krijgt 100% je geld terug. Het is zo simpel.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een albumhoes ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve creatieve ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en een budget te bepalen.

Kies je winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen op maat gemaakte ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw winnaar

Zeven dagen later kies jij jouw winnende albumhoesontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Van klassiek tot klassieke rock: wij hebben voor jou een albumhoes

US$199 USD
I am looking for Album art for a song called “Best Friend” for an artist named DeVille. The concept of the song is that
33
inzendingen
15
designers
US$999 USD
This is a podcast cover design. I am a classical pianist. The title of the podcast is Journey through Classical Piano
90
inzendingen
15
designers
US$199 USD
83
inzendingen
20
designers
US$199 USD
Earth Tales is my father's business. He writes stories and songs for kids about nature and the outdoors. He's also a sto
63
inzendingen
21
designers
US$299 USD
I have a website and course that teach people to become professional copywriters (marketing and advertising writers)
257
inzendingen
56
designers
US$599 USD
We are a boutique classical music label specializing in audiophile recordings for digital distribution, with music from
183
inzendingen
43
designers
Wij hebben een plekje bewaard voor jouw albumhoesontwerp.
Start nu
US$599 USD
The purpose of this podcast is to create enlightenment on the day to day topics that we encounter daily as human beings.
11
inzendingen
6
designers
US$299 USD
Music production duo. Specializing in Pop/EDM Famously Hot. Looking to make an album cover for our new EP Neon city! It
112
inzendingen
31
designers
US$299 USD
We are an IT Security Training company.
95
inzendingen
18
designers
US$999 USD
This is a podcast cover design. I am a classical pianist. The title of the podcast is Journey through Classical Piano
90
inzendingen
15
designers
US$999 USD
This project is for a 3000x3000px podcast cover. We will be using this as her podcast art for iTunes etc....
73
inzendingen
21
designers
US$599 USD
Gooseneck is a funk/soul/R&B band with songs that stick to your ribs like good barbecue. Smoking vocals, fat grooves, gr
134
inzendingen
36
designers

Professionele albumhoezen, voor elk budget

Heb je de nieuwe, hipste indie band? Wij hebben een albumhoes voor jou. Of de laatste en beste podcast? Dat doen wij ook. Wat je ook nodig hebt, wij regelen snelle, mooie albumhoezen van de pro's.

Brons
€179
Zilver
€269
Goud
€549
Platina
€909
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Gemiddelde & Top Level designers
Alleen Top Level designers
Alleen Top Level designers
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Een toegewijde Nederlandstalige account manager
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Jouw brandende vragen over albumhoesontwerpen beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om de productie in gang te zetten. Jouw albumhoesontwerp wordt afhankelijk van jouw wensen geupload in de juiste formaten. Doorgaans betekent dit een Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, PDF of EPS bestand dat je direct kunt gebruiken.

Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van albumhoesontwerp gemaakt door onze ontwerp community.

Geef zoveel mogelijk informatie, zoals muziekgenre, banddetails, songteksten, song samples, afmetingen, ontwerpen die je goed vindt, printvereisten en alle andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.

Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou een albumhoes kunnen ontwerpen!
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je albumhoesontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.

Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Jouw op maat gemaakte albumhoes ontwerpwedstrijd levert één winnende albumhoes op. Als je een tweede albumhoes voor een andere CD of vinyl nodig hebt, dan heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten of je begint een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw albumhoes ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende albumhoesontwerp.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig albumhoesontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.

Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.

Wanneer je jouw albumhoes ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
Kies voordat jij jouw albumhoes ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.

Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.

Laten we praten!

Ons vriendelijke, vrolijke en integere supportteam beantwoordt met alle liefde jouw vragen. Stuur ons een e-mail of bel ons op om met echte mensen te praten.