Albumhoesontwerp dat net zo hard rockt als jij

Jouw albumhoes: een visuele symfonie die jouw verhaal vertelt met ongelofelijke illustraties, heerlijke fotografie en prachtige ontwerpen. Onze artiesten zijn meesters in de laatste ontwerptrends en ontwerpen professionele albumhoezen voor jouw muziek of podcast die je kan printen of online kunt plaatsen.

Krijg dit allemaal met jouw albumhoesontwerp:

Tientallen designers (die jou vinden)

Onze volledige, wereldwijde community heeft toegang tot jouw wedstrijd en stuurt allerlei soorten creatieve ontwerp ideeën, uniek voor jouw album.
Alles wat u nodig heeft vetgedrukt uitgelicht
door Cross the Lime

Kant-en-klare bestanden en totale vrijheid

Jouw albumshoesontwerp komt met kant-en-klare bestanden die je direct kunt (laten) printen. Plus, het copyright is volledig van jou.
10+ designers vetgedrukt uitgelicht
door Martis Lupus

Tevredenheid, gegarandeerd

Wij helpen jou bij iedere stap in het proces. Ben je niet tevreden met jouw albumhoes opties? Je krijgt 100% je geld terug. Het is zo simpel.
100% niet-goed-geld-terug-garantie vetgedrukt uitgelicht
door pmo

Hoe een albumhoes ontwerpwedstrijd werkt

Schrijf ontwerpinstructies.

1. Vertel ons wat je wilt

Onze interactieve creatieve ontwerpinstructies maken het simpel om jouw ontwerpuitdaging te beschrijven en een budget te bepalen.

Kies uw winnende ontwerp.

2. Ontvang tientallen op maat gemaakte ontwerpen

Onze wereldwijde community van professionele designers presenteert hun ideeën. Jij geeft feedback.

Ontvang tientallen ontwerpen.

3. Kies jouw winnaar

Zeven dagen later kies jij jouw winnende albumhoesontwerp. Let op: dit is niet makkelijk.

Van klassiek tot klassieke rock: wij hebben voor jou een albumhoes

US$ 999 USD
We provide relaxing audio tracks featuring bedtime stories for listeners to fall asleep to. The podcast will be availabl
122
inzendingen
13
designers
US$ 999 USD
I am a record producer and electronic music artist (my artist name is "PLW") and I'm about to launch my first album of t
111
inzendingen
21
designers
US$ 599 USD
Sophical is a 23 year old up-and-coming artist who has already released one full length rap/rnb concept album and plans
16
inzendingen
4
designers
US$ 199 USD
We are a Rock band with edgy rock music. We’ve been told we sound like Alice In Chains, Godsmack, Creed, Stone Temple Pi
57
inzendingen
14
designers
US$ 299 USD
I'm a singer/songwriter/guitarist and I play rock/folk/blues-type music.
140
inzendingen
17
designers
US$ 199 USD
Storyland is a children's story podcast that tells short-form stories with music and sound effects for a fully immersive
57
inzendingen
12
designers
Wij hebben een plekje bewaard voor jouw albumhoesontwerp.
Start nu
US$ 599 USD
L.A. Calling is a dance rock band, born and bred on the streets of Los Angeles, California. Founded by L.A. native David
187
inzendingen
48
designers
US$ 999 USD
We provide relaxing audio tracks featuring bedtime stories for listeners to fall asleep to. The podcast will be availabl
122
inzendingen
13
designers
US$ 599 USD
I'm a rock/progressive-metal guitarist/artist https://www.instagram.com/nickllerandi/ https://www.youtube.com/watch?v=
104
inzendingen
23
designers
US$ 299 USD
This is for personal use
10
inzendingen
6
designers
US$ 199 USD
Original music inspired by classic rock, indie rock, and folk.
59
inzendingen
21
designers
US$ 299 USD
Music
55
inzendingen
18
designers

Professionele albumhoezen, voor elk budget

Heb je de nieuwe, hipste indie band? Wij hebben een albumhoes voor jou. Of de laatste en beste podcast? Dat doen wij ook. Wat je ook nodig hebt, wij regelen snelle, mooie albumhoezen van de pro's. Prijzen zijn exclusief btw.

Brons
€ 189
Zilver
€ 289
Goud
€ 569
Platina
€ 949
Ontwerpconcepten (ongeveer)
Ontwerpconcepten (ongeveer)
30
40
50
40
100% niet-goed-geld-terug-garantie
100% niet-goed-geld-terug-garantie
Volledig copyright
Volledig copyright
Alleen Gemiddelde & Top Level-designers
Alleen Gemiddelde & Top Level-designers
Alleen Top Level-designers
Alleen Top Level-designers
Toegewijde accountmanager
Toegewijde accountmanager
Prioritaire ondersteuning
Prioritaire ondersteuning

Jouw brandende vragen over albumhoesontwerpen beantwoordt.

Alles wat je nodig hebt om de productie in gang te zetten. Jouw albumhoesontwerp wordt afhankelijk van jouw wensen geupload in de juiste formaten. Doorgaans betekent dit een Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, PDF of EPS bestand dat je direct kunt gebruiken.

Daarnaast krijg jij het volledige copyright, zodat het ontwerp helemaal van jou is.
Ja. Als je een specifieke foto of afbeelding hebt voor op je albumhoesontwerp, geef deze dan alsjeblieft door aan de designers in de ontwerpinstructies.

Tenzij anders verzocht zullen jouw designers wellicht ook stockafbeeldingen (gekocht bij een derde partij) gebruiken in jouw ontwerp. Als een designer stockafbeeldingen gebruikt in een ontwerp, vertellen zij je welke afbeeldingen dit zijn en gebruiken ze deze gemarkeerde versies in jouw ontwerp. Als je ten slotte een winnend ontwerp aanwijst, moet je de rechten op deze afbeeldingen kopen en dit aan de winnende designer doorgeven zodat hij ontwerp kan voltooien.
Absoluut (wij zien graag dat dit gebeurd)! Als jouw albumhoes ontwerpwedstrijd afgelopen is, kun je een 1-op-1 Project starten met jouw winnende designer.
Wij garanderen dat je voor elke prijs een geweldig albumhoesontwerp kan krijgen, maar hoe hoger de prijs van het pakket hoe meer ontwerpopties en betere ondersteuning.

Dit is hoe het werkt: Als je meer betaalt is het prijzengeld voor de winnende designer ook groter. Meer ervaren designers doen mee aan jouw wedstrijd, zodat je uit meer ontwerpen van hoge kwaliteit kan kiezen. Meer opties betekent meer tijd die je nodig hebt om jouw ontwerpen te beoordelen. Dat is waarom jouw gouden of platina pakket toegewijde managers aanbiedt die je helpen bij het stroomlijnen van dat proces door het schrijven van ontwerpinstructies en geven van feedback aan de designers.

Wanneer je jouw albumhoes ontwerpwedstrijdpakket kiest, bedenk dan hoeveel tijd je hebt en welke ervaring je hebt met het schrijven van ontwerpinstructies en het werken met designers. Als je het niet weet, neem dan contact met ons op voor een ontwerpconsult.
We bieden een 100% niet-goed-geld-terug-garantie binnen 60 dagen na betaling bij alle wedstrijden. Behalve bij wedstrijden die door de organisator al gegarandeerd zijn of wedstrijden die zich in de al Finaleronde bevinden. Wij helpen je graag met het herschrijven van de instructies, het heropenen van een wedstrijd om er zeker van te zijn dat je krijgt waar je naar op zoek bent en met het kiezen van het winnende ontwerp. Bel ons gerust – we zijn er om te helpen! Wees er alert op, dat wanneer je restitutie aanvraagt voor jouw wedstrijd, je niet gerechtigd bent om de tot dan toe ingediende ontwerpen te gebruiken.
Heel veel ideeën! Als je opzoek bent naar inspiratie, ontdek dan 99designs voor fantastische voorbeelden van albumhoesontwerp gemaakt door onze ontwerp community.

Geef zoveel mogelijk informatie, zoals muziekgenre, banddetails, songteksten, song samples, afmetingen, ontwerpen die je goed vindt, printvereisten en alle andere specificaties die op jouw ontwerp van invloed zijn.

Hoe meer je de designers geeft hoe beter ze voor jou een albumhoes kunnen ontwerpen!
Jouw op maat gemaakte albumhoes ontwerpwedstrijd levert één winnende albumhoes op. Als je een tweede albumhoes voor een andere CD of vinyl nodig hebt, dan heb je een aantal opties: je kan een tweede wedstrijd starten of je begint een 1-op-1 Project met jouw winnende designer om de aanvullende onderdelen te laten maken.
Op 99designs gaan designers ermee akkoord dat zij alleen origineel werk uploaden, zodat iedere designer zelf de rechten op zijn ingezonden ontwerpen bezit totdat deze als winnend ontwerp wordt aangewezen in een ontwerpwedstrijd. Tijdens de overdrachtsfase van het boekomslag ontwerp gaat de designer akkoord met de overdracht van de rechten en wordt jij de eigenaar van het copyright op jouw winnende albumhoesontwerp.
Kies voordat jij jouw albumhoes ontwerpwedstrijd start uit de verschillende wedstrijdopties "Maak jouw wedstrijd privé". Dit voorkomt dat designers hun ontwerpen ergens anders gebruiken en dat jouw wedstrijd kan worden gevonden in zoekmachines op het internet.

Dit zorgt er ook automatisch voor dat er een geheimhoudingsverklaring wordt toegevoegd aan jouw wedstrijd. Je mag ook jouw eigen verklaring uploaden als je dat fijner vindt.

Laten we praten!

Ons vriendelijke, vrolijke en integere supportteam beantwoordt met alle liefde jouw vragen. Stuur ons een e-mail of bel ons op om met echte mensen te praten.